Vadovavimas ir lyderystė

Kiekviena save gerbianti organizacija investuoja į vadovų ugdymą. Juk vadovai yra tie klijai, kurie suriša atskirus skyrius, padalinius, veiklas bei darbuotojus į vientisą junginį. Neretai vadovai būna tiek persisotinę visokių mokymų, kad su nepatiklumu žiūri į bet kokias naujas iniciatyvas.

Mūsų siūlomų mokymų šūkis – 10% teorijos ir 90% praktikos. Mokymasis išskirtinai per patirtį. Sesijos dalyviai bendrai ar grupėmis atlieka kompleksines užduotis, parinktas pagal norimas vystyti kompetencijas. Atlikus užduotį aptariamas rezultatas, darbo metodai, bendradarbiavimo efektyvumas, sprendimų priėmimo procesas, komunikacija ir kiti elementai. Dalyviai patys identifikuoja svarbiausias įžvalgas bei pamokas iš turėtos patirties. Teorijos pateikiama tiek, kiek prireikia kokybiškai diskusijai. Mes tikime, kad dauguma tą teoriją jau žinote, o jei nežinote, tikriausiai ne daug praradote. Tai kvietimas praktinei vadovavimo įgūdžių treniruotei.

Mokymų metu dalyviai per interaktyvias veiklas bei vadovavimo žaidimus turės galimybę įsivertinti savo kompetencijas, stipriąsias bei tobulintinas puses, gaus grįžtamąjį ryšį iš kitų dalyvių bei turės erdvės eksperimentuoti išbandant naujus darbo su žmonėmis metodus.

Esant poreikiui, šios patyriminės vadovavimo ir lyderystės įgūdžių treniruotės gali tapti ir tęstine vadovų ugdymo programa.

Kodėl verta?

Praktiniai įgūdžiai versus Teorinės žinios

Įtraukiantis turinys versus Nuobodžios skaidrės

Mokymasis žaidžiant versus Mokymasis klausant dėstytojo monologo

Realios situacijos versus Abstrakčios istorijos

error: Turinys yra apsaugotas !!